Kommende arrangementer

klassikertræf 2023 26-27 aug!
Tilmeldning til fællesspisning er lukket!  

Klassikertræf 2023
25-27 august Ravnholt ved Tranbjerg
Som det vil fremgå af det kommende Oasen, så er planlægningen af træffet ved at være på plads. Henrik Hartmann har booket pladsen, teltet og toiletvognene, jeg får snarest bestilt grisen, budgettet er lagt, og da vi troskyldigt satser på et tilskud fra klubbens hovedkasse, bliver prisen på 250 kr pr person over 18 år der er medlem af DLRK eller søsterklubber under ALRC
Ikke-medlemmer er velkomne, de skal betale 350,-
Alle er velkomne til at deltage i træffet!
Alle Land Rovers er velkomne i campen uanset alder og model, vogne under 35 år kommer bare ikke med på gruppebilledet og concour de charme om søndagen. Mht greenlaning, kan enkelte moderne Land Rovers evt deltage som følge-biler.
(Fremmede mærker og borgergryder må forvente at blive henvist til gæste-parkering! )
Som altid er der mulighed for ankomst fredag, officiel velkomst lørdag kl 12, herefter greenlaning. Kl 1800 fælles buffet medhelstegt pattegris og tilbehør, søndag kl 900 fælles morgenbord, herefter gruppebillede og Concour de charme med præmier for ældste, sjoveste etc.
Der er naturligvis mulighed for at campere i hvadsomhelst fra hængekøje til boggieakslet campingvogn! Der vil være mulighed for lidt "byggestrøm"!
Prisen er som sagt, 250,- pr medlem over 18, ikke-medlemmer 350,- pers under 18 er gratis! Prisen dækker mad og overnatning.
Skriv til niels@lysebjerg.dk oplys navn, antal deltagere, medlemsnummer hvis du har et, samt køretøj, så modtager du mail med relevante oplysninger. Venligst kun tilmelding per mail, da der hurtigt vil være mange platforme at skulle overskue.

Klassikertræf 27-28 august 2022


KLASSIKERTRÆF 2022 TILMELDINGEN ER ÅBEN!
Har netop fået bekræftet fra hovedbestyrelsen at vi har klubben i ryggen, og der er underskudsdækning, og det er jo fantastisk.
Prisen bliver 300 pr person over 18 for medlemmer af DLRK og søsterklubber under ALRC. Ikke-klubmedlemmer må gi 350,- Børn under 18 er gratis
Man melder sig til *på mail* til niels@lysebjerg.dk Skriv hvem og hvor mange I kommer, samt medl nr og evt køretøj.
Så modtager I indbetalingsoplysningr og andet praktisk.

For det relativt beskedne beløb får man en hyggelig weekend, med mulighed for at ankomme pladsen fredag, lørdag; greenlaning og for dem der vil, off-road lørdag. Stor grill-buffet med flere slags kød og tilbehør, søndag fælles morgenbord, gruppebillede, og concour med diplomer.

Mange har spurgt om det bliver klassikertræf i 2022. Det gør der! Det er ingen hemmelighed at jeg, formanden, har været optaget af andre ting igennem vinteren.
Det var gode venner fuldstændig klar over, og ud af den sande Land Rover ånd ringede Rasmus Winkel og spurgte om han ikke skulle gi' en hånd, så der kunne blive træf i år. Rasmus tog fat i Anders Theil, en anden god Land Rover mand på Lolland, der ejer den mest idylliske landejendom med lidt tilliggende jord. Anders, har istandsat den fædrene gård med en særlig sans for de historiske detaljer og derfor vil træffet i år blive holdt i de mest idylliske Morten Korch omgivelser.


Ja, det er på Lolland, men der er utrolig dejligt på Lolland, jeg ved det, jeg har boet der, og på Lolland, er der en helt særlig tid. Nemlig tid nok! Her er der højt til himlen, langt til horisonten, som ikke ligger bag forblæste hede-jorder, men den fede lollandske muld, der har skabt ikke bare Lollands, men en stor del af Danmarks rigdom. Indtil for 100 år siden var Lolland det tættest befolkede område i Danmark.
Tiderne er skiftet, nu er der dem der mener at Lolland er en del af udkandtsdanmark. Det er muligt at der er mange tomme huse, men der er stadig højt til himlen og plads til alle. Og naturen er stadig lige smuk. Få steder er så frodige som Lolland.


Jeg ved der er nogen der synes at Lolland er forfærdelig langt væk, men så er Danmark heller ikke større.

De fleste vil med fordel kunne køre til Spodsbjerg og tage med den hyggelige færge til Tårs og derfra er der 10-15 minutters kørsel af hyggelige landeveje til Anders gård på Pindshulevej, Nøbbet, ikke langt fra Nøbbet kirke, og den fagre danske kyst.

Det bliver klassikertræf som vi kender og elsker det.
Mulighed for ankomst fredag eftermiddag.
Lørdag officel velkomst kl 12 herefter en hyggelig greenlaning af de mindste veje rundt i lokalområdet. Derudover er der i år som noget ganske særligt mulighed for lidt off-road kørsel i en lokal grusgrav. 
Så er der eftermiddagshygge og dækspark og kl 1800 er der fællesspisning. I år er det ikk roterende gris, men en lækker grillbuffet, Søndag fælles morgenbord og så det obligatoriske gruppebillede, hvor vi uddeler diplomer for den ældste, flotteste, sjoveste osv, og søndag middag er der afsked og afrejse.
Rasmus og Anders vil sørge for toiletfaciliteter, der vil sandsynligvis blive lidt strøm til campingvognene, men ingen el-ovne, vandvarmere, eller kogekander! Der bliver muligvis badefaciliteter, ellers er der som sidste år, ikke langt til en campingplads, med masser af varmt vand. J
Vi vil bestræber os på at holde prisen på de 250,- pr næse på trods af at alting bliver dyrere.
Som altid hviler arrangementet på at alle yder en frivillig indsats og hjælper med at stille op og pille ned.

Derudover er som altid, på nær lørdag aften og søndag morgen, selvforplejning, og man medbringer selv bord stole, bestik og service, samt det man ønsker at drikke.Hvem kan deltage: Det evige spørgsmål!! Alle kan deltage!!
Træffet er for alle med en glæde for klassiske Land Rovers. Kun Land Rovers der er mere end 35 år gamle kan gøre sig håb om at få et diplom, og nyere Land Rovers må pænt holde sig bagerst under greenlaningen.
Køretøjer af andet mærke kan blive bedt om at parkere for sig selv.
Men alle er velkomne. Uanset hvem man er, og hvad man kører i (eller på!)Alt i alt arbejder Rasmus, Anders og flere andre, på at lave årets hyggeligste Land Rover træf, og uanset vejrliget, så er jeg sikker på at det nok skal blive hyggeligt. Flere detaljer følger, men der skal nok blive træf.


Mvh Niels Lysebjerg. Veteranafdelingen

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang